dilluns, 9 de maig del 2016

Primera trobada de treball del grup d'estudis

Benvolgudes companyes i companys hem decidit preparar una jornada per iniciar el treball del grup. Hem estimat convenient que el tema siga: “Cultura industrial i treball de la dona: fonts per al seu estudi”.
Encara que està tot subjecte a possibles canvis (i a suggeriments, per suposat) se celebraria el dissabte 12 de novembre de 2016 a Ibi, al Saló de Plenaris de l'Ajuntament Vell que és l'edifici que dóna aixopluc a l'Arxiu Municipal de la localitat. Així mateix es podrien fer algunes activitats complementàries com una visita al Museu del Joguet o al propi Arxiu Municipal.
La jornada es dividiria en dues parts. Una primera amb 3 ponències sobre les fonts per a l'estudi del treball femení (ja avançarem més tard qui podrien ser els ponents) i una segona amb un col·loqui sobre el tema: 'Dona i moviment obrer'. També hem pensat brindar la possibilitat de realitzar pòsters sobre qualsevol altra temàtica relacionada amb la cultura industrial. Així mateix gestionarem la possibilitat de reconeixement de l'assistència en forma de crèdits convalidats o certificats per a incentivar-ne l'assistència.
A la mateixa jornada es podria fixar la temàtica per a una jornada posterior (hem pensat que estaria bé fer-ne una anualment).
Per últim, dir-vos que també estem veient la possibilitat de fer una excursió al Pinós per conèixer les pedreres de marbre i l'elaboració del vi. Aquesta activitat tindria un contingut més lúdic i podria fer-se a començaments de l'estiu (finals de juny o primers de juliol).
Esperem els vostres comentaris i/o suggeriments. Una abraçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada